Sommarkurser 2021

13-18 juli och 3-8 augusti, 5 dagar

Vi håller till vid havet med gångavstånd till stranden. I omgivningarna finns mycket att bli inspirerade av, allt från små snäckor till ett stort oändligt hav. 

Vi bor på Kärragården, i Kärradal, strax norr om Varberg. Vi har hela gården för oss själva. Här finns stora gräsmattor att stå och måla på. Det finns även möjlighet att stå ute under tak och naturligtvis även inomhus i en gemensam lokal. 

Kurserna vänder sig  både till nybörjare och mer erfarna. Jag hoppas kunna förmedla det roliga i att måla akvarell. Vi kommer att experimentera, använda oss av olika tekniker och hjälpmedel som skapar spännande uttryck i bilden. Vi går igenom bilduppbyggnad, leker med ljus och mörker, låter färgen själv bilda linjer och händelser som vi sedan jobbar vidare med. Vid varje kurstillfälle kommer jag att demonstrera övningar och vi avslutar varje tillfälle/ alt. börjar nästkommande dag med genomgång av vad vi gjort och lärt oss. Alla kommer att få individuell handledning för att komma vidare.

Målarkurs, boende inkl helpension, 6900:-

Några få platser kvar i augusti!

Hör av dig till mig för mer detaljerad information:


Gun Johansson 
0730-762984 (nås säkrast kvällar och helger)
konstgunj@gmail.com

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.07 | 21:11

Hej Verner! Du står på väntelistan inför höstens nybörjarkurser. Datum är inte klart än. Hör av mig när jag vet och om du har tur kommer du med. /Gun

...
26.07 | 20:01

Jag vill gärna ha utskick om nybörjarkurser på kvällstid i höst.

Med vänlig och förhoppningsfull hälsning
Verner Henrysson

...
04.06 | 09:44

Hej Liselotte!
Det kan nog gå att ordna. Maila mig gärna så är det lättare att hålla kontakten. konstgunj@gmail.com.
Mvh Gun

...
03.06 | 09:58

Hej Gun! Vi är 3 "damer" som brukar träffas ett par gånger varje år och måla akvarell. Vi undrar om du skulle kunna ha kurs för oss någon gång i höst?

...
Du gillar den här sidan